Föräldrakooperativet Fortuna förskola fyller 10 år!

Nu fyller vår fina förskola 10 år och det hade varit roligt om alla nya och gamla medlemsfamiljer ville komma och fira med oss. Vi tänkte ha en liten gårdsfest med tipsrunda, fika och ansiktsmålning tisdagen den 29/9 kl. 15-17.

O.s.a. senast den 10/9 så att vi vet hur mycket fika vi ska fixa (meddela då ev. allergier) till:

malin@fortunaforskola.se

Varmt välkomna önskar

barn, personal och styrelse på Fortuna förskola

händelser medlemsinformation veckobrev

Inga kommentarer