• Hur anmäler jag mitt intresse?

Anmälan till Fortuna förskola fungerar precis som anmälan till en traditionell kommunal förskola. Blanketter och annan information finner du på Helsingborg stads webbplats här: https://helsingborg.se/forskola-och-utbildning/forskola/ansoksag-upp-plats/

Är du intresserad av att komma på besök och se hur vi har det kan du ringa till vår förskolechef Malin Stenmarker på 042-220740 eller
    malin@fortunaforskola.se alt. styrelsen på info@fortunaforskola.se.

Röster från föräldrar på Fortuna förskola..

”- Jag tycker att det är väldigt positivt att lära känna de andra föräldrarna och barnen genom arbetsdagar m.m.”
    ”- Jag tycker att det skapar en bra gemenskap och stämning av att alla är ansvariga för verksamheten på ett eller annat sätt.”
    ”- Jag känner mig alltid välkommen på morgonen och barnen blir alltid sedda och välkomnade personligt.”
    ”- Barnen känner alla pedagoger och känner sig trygga.”
    ”- De är på små utflykter varje vecka och barnen får upptäcka massa nya saker.”
    ”- Att vara utomhus mycket är bra för både kropp och själ.”
    ”- Den varierande maten och mellanmålen göra att mina barn orkar vara på gott humör hela dagen.”
    ”- Jag som förälder kan vara med och påverka förskolans verksamhet i stor utsträckning.”
    ”- Jag kan inte tänka mig en bättre förskola.”