• Personalen på förskolan

Personalen på Fortuna

Våra pedagoger är det viktigaste vi har. Med rätt personal kan vi skapa den trygga och kreativa miljö som vi vill ha för våra barn. Vi föräldrar har ingen kunskap om hur en förskola ska skötas så därför så gäller det för oss att hitta kunniga och pålitliga pedagoger som har samma mål som vi föräldrar: Att våra barn skall ha det så bra som möjligt i en trygg och utvecklande miljö. Och vi är enormt stolta över de pedagoger som valt att arbeta på vår förskola.

Malin, förskolechef

025_Email malin@fortunaforskola.se