• Medlemsavdelning

  På medlemssidorna finns information såsom kontaktlista, förskolepärm etc. Logga in genom formuläret nedan för att komma dit. Om du surfar runt på webbplatsen och någon gång vill återgå dit, klicka på följande länk.. Gå till medlemssidorna

 • Logga in som medlem

  Du är inte inloggad.
 • Medlemslogin

  Du är inte inloggad.
 • Veckans matsedel

  Veckans matsedel

  Vi får vår mat levererad från Fyrklöverns Montessoris skola där den lagas med näring och ekologi som fokus. Såhär beskriver de själva sitt kök..

  Fyrklöverns Kök – I våra lokaler i Ramlösa Brunnshotell har vi skapat ett kök som ansvarar för alla måltider inom vår verksamhet. Lunchen vi tillagar är huvudsakligen lagad från grunden och vi undviker i möjligaste mån tillsatsämnen (e-koder). Dessutom har vi en hög andel ekologiska råvaror. Maten är en mycket viktig del av vår hälsa och barnen vill vi ge de bästa förutsättningarna även ur detta perspektiv! Våra tankar om bra mat består av så rena och naturliga råvaror som möjligt tillagade på ett hälsosamt sätt, sammansatt varierat och näringsrikt med kostcirkelns olika delar.

  För att finna veckans matsedel, kika på denna sida: http://www.fyrklovernsmontessori.se/?page_id=93

 • Om förskolan

  Fortuna förskola i Rydebäck är ett litet och mysigt föräldrakooperativ med 25 barn mellan 1-5 år fördelat på två avdelningar beläget i södra Rydebäck nära till havet.

  Vi har en stor och lummig utegård med varierad terräng med både koja för sommarens bus och en liten kulle för vinterns pulkaåkning.
 • Kontakta oss

  Föräldrakooperativet Fortuna
  Utögatan 2
  257 33 Rydebäck
  Tel. 042-22 07 40

  Förskolechef är Malin Stenmarker.

  Våra öppetider är..
  Måndag - Torsdag:
  07.15 - 17.00
  Fredag:
  07.15 - 16.00