Veckans matsedel

Vi får vår mat levererad från Fyrklöverns Montessoris skola där den lagas med näring och ekologi som fokus. Såhär beskriver de själva sitt kök..

Fyrklöverns Kök – I våra lokaler i Ramlösa Brunnshotell har vi skapat ett kök som ansvarar för alla måltider inom vår verksamhet. Lunchen vi tillagar är huvudsakligen lagad från grunden och vi undviker i möjligaste mån tillsatsämnen (e-koder). Dessutom har vi en hög andel ekologiska råvaror. Maten är en mycket viktig del av vår hälsa och barnen vill vi ge de bästa förutsättningarna även ur detta perspektiv! Våra tankar om bra mat består av så rena och naturliga råvaror som möjligt tillagade på ett hälsosamt sätt, sammansatt varierat och näringsrikt med kostcirkelns olika delar.

För att finna veckans matsedel, kika på denna sida: http://www.fyrklovernsmontessori.se/?page_id=93